ÚSZÁS IDEÁLIS TESTMOZGÁS AZ EGÉSZSÉG, ÁLLÓKÉPESSÉG

Talán a leghasznosabb a fajta sport-úszás. Ő egyszerű, az ízületek, erősíti az izmokat, segít a fogyás – ez egy igazi varázsló. Ami a legfontosabb, Úszás tényleg bárki lehet, hogy kövér vagy sovány, öreg vagy fiatal játszhatnak szerepet itt a sérülés kizárt.

Úszás közben a legegészségesebb sport Általános. Majdnem mindenki tovább mozgás a vízben van, csak azok az előnyök. Menni érdemes itt van még néhány, a Leküzdése magát a hideg víz tiszta. De az első, hogy a kezed meg a lábad ver magának, hamar nagyon meleg, jó úszni.

Úszás kisebb nyomás nehezedik az ízületek

A víz egy erőteljes elem. Ez nem úgy tűnik, hogy érzem a súlyát. Ebben a tengerben, egy kis gyakorlással, te is tedd ki magad teljesen, anélkül, hogy a legkisebb mozgást is a vízbe nem fulladt. Itt túlsúlyos emberek magasabb százalékos testzsír is egyértelmű előnye. Ez általában használt csak, hogy az egyensúly a vízben. Gyönyörű, játékos, mint amilyennek hangzik, mint kellemes mozgások a víz. Ez is az egyik legnagyobb előnye, úszás. Mivel ez a kopott víz lerakni, ízületek, Inak tisztán. Azonban az egész izom rendszer ki van téve a terhelés intenzitását. De ez nem csak az Úszás, az egészség, a sport.

Úszás vonatok az izmok

Mozgás a vízben unalmasabb, mint a levegő. A víz ellenállása miatt 14-szer több. Ez a tény teszi Úszni egy ilyen hatékony edzés izmos készülék a test. A különböző stílusok Úszás megvan a maga előnye, hogy a vonat bizonyos izomcsoportokat növeli. Tehát meg kell mászni erősíti a karokat. Amikor Mell, lábak lebegnek az intenzív, vállak, mellkas vonatok. De függetlenül attól, hogy melyik stílust választja Fürdés közben, mindig azt állítják, az izmokat az egész testben.

Úszás megakadályozza, hogy a testtartási hibák

Holisztikus izmok Úszás közben megakadályozza a további testtartási hibák. A víz, a gerinc kirakása. Már lebegő mozgás őket Mobil, erősíti az izmokat. Finom mozdulatokkal a kezét, a víz is okozott feszültséget a nyak-váll.

Úszás finoman kalóriát éget

Miatt nehéz teher az izmok, amikor úszás, a test éget kalóriát gondosan. Akár 700 kalóriát óránként itt probléma nélkül. Ez azonban megköveteli a jó állóképesség, úszás technika. Tehát az Úszás nagyon hatékony támogatása során fogyás kell használni, így kis Gyakorlat.

Az úszás, mint állóképességi edzés

Te is nagyon jól tud úszni, mint az edzés része használható. Itt a keringési rendszer, erősítése, valamint erősítik a tüdő működését. Mi a fent leírt kell Úszás közben, de egy kis Gyakorlás. Használja az Úszás, mint egy állóképességi edzés a képzés legalább 30 45 perc. Csak ha az ember úgy dönt, a legnépszerűbb sportolók kraul stílus, de megköveteli a sok edzés, ez idő alatt sikerül úszni. A pulzus választani, ha a vitorlázás 10-15 percenként lassabb, mint a Futás közben.

Az úszás jót tesz az egészségnek

A rendszeres edzések bizonyíték arra, hogy az úszás egy nagyon egészséges. Meg kell emlékezni, hogy Úszás közben valójában semmilyen sérülést. Által állóképességi edzés, illetve a lökés, amely támogatja a közlekedés, a vér, a szív, erősíti a szívizmot. Ez megakadályozza, hogy a szív-érrendszeri betegség, mint bármely más állóképességi edzés is. Rendszeres fürdés is, csökkenti a koleszterin, a kockázata a cukorbetegség, érelmeszesedés. A bizonyítottan egészségre gyakorolt pozitív hatása igaz, de abbahagyni, legalább kétszer egy héten a víz, vagy kombinálva más aerob sport.

Ez egy sport, úszás

Gyakran előfordul, hogy a Felesleges súly, kor vagy a betegség korlátozza a választás a sport sokat. Úszni tud működni ez ellen szinte minden sport. Itt is, függetlenül attól, hogy a terhes, a kor, a súly, vagy egy másik gyermek. Felhajtóerő a víz teszi ezt lehetővé. A képzés a víz a munka, öröm, rehabilitáció, a betegek használnak a szelíd, hogy az izomépítés. A víz mindenki lehet szórakozni. Úszás alkalmas még az emberek, akik szenvednek Arthose. Mivel lehet végezni, köszönhetően a terhelés a fájdalom, mint a szabály, hogy nincs úszás, sport, ebben az esetben tökéletes. Ez a törzs izmok, erősíti az ízületek nélkül.

Úszó szemüveg a

Minden Úszás azt mondja, a sport, meg kellene venni a szemüveget. Különösen ebben a medence ajánlott. Itt védi a klór, tartsuk nyitva a szemünket könnyen. Ha úgy dönt, úszik szemüveget, meg kell fizetnie a figyelmet arra, hogy számos olyan részletet. Meg kell optimálisan ül a szeme, de még anélkül, hogy a fejpánt után egy rövid megnyomásával a jó, hogy tartsa. Sok lebegő közötti távolság a szemüveg szemüveg nem külön-külön. Először is kell figyelni, hogy a pontosság a leszállás. Ha alakformálás a helyén dönt. Aki úszik, az a fő medence nem kell, tényleg. Úszunk sok a Levegőben, például a szabadtéri medencék, vagy tavak, árnyékban megfelelő. Nem nyűgöz le olyan gyorsan a nap, ha ez a minimum.

A úszni kezdeni

Még azok is, akik nem úszni hosszú ideig, vagy nem sportol készült, lehet kezdeni egy egyszerű Fürdés új. A mottó itt kellene lennie, csak lebeg. Nem számít, milyen stílusú úszni, hogy válasszon egy csillár. Ha a mell Kraul vagy úszás a hátán, minden stílus, úszás megvannak a maga előnyei. Csak válassza ki azokat, akik a leginkább érdekel, vagy megváltoztatni, ha túl unalmas. Minden amire szükséged van egy kis berendezés, amely egy alapvető követelmény, fürdetés közben.

Ki tett minden olyan sport, meg kell kezdeni az első gyakorlat lassan. Különösen az elején, egy kezdő Úszás közben nagyon gyorsan ki a levegőt. A sebesség nem annyira fontos, mint a következetesség. Csak az az erő, ami létrehoz nekünk kell. A tempót, távolságot (egy sorban) eljön az az idő múlása által önmagát. Ahhoz azonban, hogy ezt csak az elején az utat akarod úszni ma. A rendszeres szünetek, mindenki úgy jön ide, hogy a nagyra törő célok is.

Különböző stílusok Úszás kezdőknek

A hátúszás

Az utolsó Úszó tápegység volt egy nagyon hosszú idő, különösen az úszás, a vissza nem illeszkedik jól. Mert a fej-nyaki a víz, hogy készítsen az orra mindig a vízből. Ezért levegőt nagyon könnyen. Emellett segít megszabadulni a sok mások a mindennapi életben, mint ahogy vissza is nagyon népszerű. Vissza kell szereznünk a gerinc úszás teszi őket mozgatható. Mivel a mozgás az izom felújított, ezáltal stabilizálja az egész testet.

Réz

A láda talán a leggyakrabban használt stílusok úszás úszás. Ez különösen jó a mellkas, Kar, váll fűző. Mint a hatalom előre a lábait, a képzés, az is jó. Ez fontos a mell úszás technika. Itt nagyon gyakran a “hibát”. Az arány a víz, mint a vízszintes, hogy a víz felszínén. Fejét keres itt, csak akkor, ha a légzés ki a vízből. Nagyon gyakran lehet látni, hogy az emberek úszni, tartja a fejét a víz felett. Ezzel elkerülhető, hogy a stílus, úszás, mivel a nyaki izmok vagy túlterhelt. Ez lebeg itt napszemüveget viselni, így nem okoz problémát a folyamatos vízbe. Mi a kéz mozgását, a mell, a legtöbb úszni ösztönösen helyesen cselekszik. Az ütközéskor a Láb különböző. Itt is gyakran látni az úgynevezett rúgni. A láb verte le. A lábak kell rajzolni az, hogy a mozgalom formájában egy kulcslyuk, hol a lába egy kinyújtott helyzetben, azonos magasságban, szinte megható.

Krol

Jó úszók használata nagyon gyakran kraul stílus. Ez a csúszás több energiát igényel, állóképesség, koordináció. A stílus, úszás, először a terhelést az izmok, a karok, amikor halad előre. A lábak szolgálni, csak nagyon hosszú utazások, gyakran csak a stabilizáció víz. Aerodinamikai állapot, a víz, valamint az állandó Március előre, hogy Úszni kraul stílus a leggyorsabb Schwimmart.

Gyakori probléma az elején a levegőt. Itt sóhajtott öröm még egyszer, emlékszem, gondosan, amikor a fej a víz alatt. Ez ad az értelemben, hogy nem a levegő, ez is igaz. Amikor a tüdeje már tele van, nem lehet belélegezni a friss levegő. Szintén ajánljuk, hogy első csúszás lassan indul, mint volt az elején nagyon fárasztó.

A stílusok úszás váltani, edzés közben
Kezdőknek kell menni a korai stílusok Úszás edzés közben. Szóval azt állította, hogy az izomzat az egész testet. Amellett, létrehoz biztonsági Úszás közben, illetve előnyösebb Schwimmart.