ÚSZÁS: A TÖKÉLETES ALAK-SHAPER

Vastag a víz, karcsú, indul újra. Úszók nem csak több izom, valamint a fizikai képzés, az áramlás a nyers elem ad is tökéletes az alakja!

Eső fröccsen a víz felszínén, ha az első úszók, hogy vedd ki őket a pályára. A levegő hűvös, friss tíz fok, a víz intézkedések csak, mi volt tíz fokkal több. De Gyönyörű Catherine-Angerer (41) nem fontos: a kedvenc medence nyitott a Hamburg-Eppendorf újra, ő húzza a pályájukat korán reggel az 50 méteres medencét. 60 perc, mintegy 2000 méter szabad stílusú, három alkalommal egy héten.

Röviddel azután, hogy hét órakor ugrik a medencébe, rajta fejhallgató, tartalmaz egy vízálló MP3 lejátszó, majd a semmiből a hangok a Max Herre, hogy megfeleljen a nap, a felesleg. Kezdtek úszni egy kicsit több, mint egy éve”, de aztán a Mellét, nem engedhettem meg magamnak, hogy órákig karcolás teljesen igaza van”. Néhány óra úszás edző hozta a helyes úton. Kraul a technika jobb, eingeschliffene kevesebb hibát.

A SPORT SZÁMOS MELLÉKHATÁSOK

A 200 méter 400 méter, akkor 800, végül 1400-2000 méter, végül lebegnek, hogy lehetővé tegye az órát karcolja a laza stílus egy szakaszon. “Beletelt egy kis kitartás sport, jóga számomra az volt, túl unalmas. Futás nem ment, mert eltört a térdem, Kerékpározás nekem túl sok, túl sok a Ro-Bo-Bo” – mondja nevetve. Mit is szabad addig, nyolc kiló kedvelt zsír a medence, a testtartás, úgy érzi, jobb, erősebb, az izomtónus, “tip-top” – ahogy egy belsőépítész szeretek beszélni.
Ez nem egy új felfedezés, hogy az Úszás az egyik legegészségesebb sport: a felhajtóerő a víz, úgy érezzük a súlyát alig, ízületek betöltött minimálisan. Mozgalom lett lassabb, de a víz ellenállás erősebb, mint a Száraz.

LEBEGSZ A TESTED VALAMI JÓ

Úszás igényel 170 erősíti az izmokat, amelyek részt vesznek a különböző úszásnemek. Keringési rendszer javul, de alaposan: a vízszintes helyzetben, a víz nyomása minden szív dobog hatékonyabban, vért pumpálni sokkal több, mint a víz. Tudományos kutatások támogatása, a Kereskedelmi, a szív: a szív Szüksége van egy bizonyos Terhelés intenzitás 137 ütem per perc a víz, így tizenkét ecsetvonások a törekvést, amikor fut tovább, mint szükséges. Ez is azt mutatja, hogy nem lehet átmásolni pulzusszám a cross-country képzés, vagy azzal egyenértékű, hogy megtanul úszni. Ha a kalória-bevitel nem menekülhet Úszás: Mellúszás óra éget el sok kalóriát, hasonló egy óra Kerékpározás (körülbelül 530 kcal), egy tanulmány szerint az Intézet a megelőzés, utógondozás (IPN), a Köln.

KALÓRIÁT ÉGET AZ AKKORD

S ki ön is kraul mód segítségével a medence burns akár 900 kalóriát, ami közel 35% – a zsír raktárak. Magas energia kiadások is vezet, mint általában, viszonylag hűvös víz hőmérséklet. Csak a víz hőmérséklete 26 fok melegben, a víz, az egyensúlyi állapot. A költség sokkal alacsonyabb, a szervezet használ, extra energiát, hogy nem auszukühlen. Azonban, hogy zsírt éget, anélkül, hogy bárki észrevenné. Ha tehát csak egyszer alapján a technika jelen van, akkor használja az Úszás, mint egy céltudatos alakú tuning. “Kezdőknek hasznos úszó gyakorlat erősítő gyakorlatok Kiegészítik a pár az országban, hogy építsenek egy lebegő konkrét izmok gyorsabban,” tanácsolja ex-DSV-állami edző Dirk Hosszú (50). “Thera-Band optimális neki, mert bárhol használható, irányítani a terhelés függvényében, egyéni igények.”

Jó SZÓRAKOZÁS úszni iskola
Mindenhol nedves formák Formálója: vessünk egy pillantást a stílus, a suli, a legjobb erőt gyakorol az úszók, valamint a kövér -, ahogy egy képzési tervet a szakmai edző Dirk Hosszú.

AZ ÚSZÓ KIEGYENSÚLYOZOTT MARADNI

Csak a bátor, a gyilkosok nem tudott úszni, ez is pszicho-Emlékeztető: egyenletes mozgás a víz serkenti a hormonok endorfin, szerotonin, amely növeli a boldogság, továbbá, a stressz pedig Önbizalmat építeni. Aki túlélte, köszönhetően a megfelelő technika, még Flow-az az érzésem, a víz, lehet, hogy hangsúlyos, mint a világbajnok Paul Biedermann: “számomra A sport, van valami Meditatív. Ha nincs több vágya, hogy figyelj, hogy bárki, ugorj a vízbe, a nyugalmat. A mozgás rendkívül erős, esztétikailag, de még mindig úgy érzi, súlytalan.”
Úgy tűnik első pillantásra, sok a vidéki emberek élmény, mint Biederman: Miután Kerékpározás, aerobik, a harmadik legnépszerűbb sport a lakosság Németországban 18 év felett Úszik. Ha hinni lehet a tanulmány a society for the study of kommunikáció, egy tíz ugrik a vízbe rendszeresen. De az is valószínű, hogy splash meghatározott egyenlő Lebegnek.

MEGFELELŐ TECHNIKÁT OOHS, AAHS

Sok, ami azt jelzi, hogy az Úszás, hogy a kedvenc tevékenységét, több, mint kollégánk Julia Nadolny (24): nem több, de lehet. “Nem lesz könnyű ez a könnyű, meditatív flow-élményt, amelyet sokszor Futás közben.” Úszó edző, egykori Olimpiai úszó Glen Christiansen (55) megerősítette, hogy a “rossz úszás technika kombinálva egy rossz technika légzés gyakran vezet az a tény, hogy az újonnan érkezők gyorsan ki a levegőt, alig, hogy számos frusztráció, akkor add fel. De ez mindössze pár óra, hogy egy jó edző, aki ad a jó tanácsot, s a tűz világított az Úszás.” Szóval, FIT FOR FUN hozott össze a két kollégánk Julia eltolódott a medence hat év után az absztinencia, hogy az edző Christiansen pár órát a medencében, az öröm, a turisták tapasztalat.Ha ez történt, akkor olvassa el a kék az alábbi mezőbe!